Ook deze website maakt
gebruik van cookies. Niets geks.
Meer informatie

Begeleiding

De ondersteuning is gericht op het behouden of trainen van zelfredzaamheid bij de jeugdige bij het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen. (Gedeeltelijke) overname ter ontlasting van ouders kan hiervan onderdeel zijn zodat de balans tussen draagkracht en draaglast binnen het gezin weer hersteld kan worden.
Verzorging & basisondersteuning
De moeder van Puck is overleden aan een leveraandoening. Puck, haar vader, broertje en zusje hebben behoefte aan ondersteuning in hun gezinssituatie. Het gemis van hun moeder, naar school gaan, zorgen voor een geheel gezin en het huishouden erom heen. Het is fijn voor Puck dat ze begeleiding krijgt, een spelletje spelen, vader die ondersteuning krijgt zodat het gezin weer in balans komt samen.
Lees meer
Gehandicaptenzorg (GHZ) Begeleiding
Meike heeft een visusbeperking waardoor haar ouders, 24 uren per dag, met de opvoeding en ondersteuning van Meike bezig zijn. De ouders van Meike krijgen ondersteuning, advies en handvatten hoe met de visusbeperking van Meike om te gaan. Meike krijgt begeleiding door ontspanningsoefeningen, spel en plezierbeleving.
Lees meer
JOH Begeleiding
Jannah staat altijd ''aan''. Jannah heeft ADHD en ervaart hierdoor moeite met haar impulsbeheersing en emotie-regulatie. De ouders van Jannah willen graag handvatten hoe ze hun dochter beter kunnen begrijpen in haar gedrag en adviezen in haar opvoeding en opgroei-taken. Het gezin ervaart door en ná de begeleiding meer rust en plezier in hun gezinssituatie. Ouders en Jannah begrijpen elkaar nu beter.
Lees meer