Ook deze website maakt
gebruik van cookies. Niets geks.
Meer informatie

Over ons

Monique startte in 2011 met Praktijk KindVerbindt. Ze werkt als psychosociaal therapeut, systeemtherapeut, cognitief gedragstherapeut (en zet soms haar eigen hond in) en kindertherapeut. Monique kijkt niet alleen naar het kind maar streeft ook naar bewustwording rond de opvoedingspatronen van de ouders. Ze werkt vanuit de hulpvraag met wat ‘er echt is’. Dit maakt het therapeutische vak voor haar zo interessant!

Samenwerking met kind en ouders

KindVerbindt biedt inzichten die veranderingen teweeg brengen, maar deze hulp moet passend zijn bij de hulpvrager en de omgeving waarbinnen deze functioneert. Daarom werkt praktijk Kindverbindt allereerst altijd samen met het kind en de ouder(s) of het gezin. Er wordt dus niet alleen naar de problematiek van het kind gekeken. Bij praktijk Kindverbindt kijken we met een medische en psychologische blik zodat het kind én de ouders weer gaan groeien. Want het gezamenlijke doel is dat het kind zichzelf verder kan ontwikkelen en weer goed in zijn vel zit!

Samenwerking met andere professionals

Praktijk KindVerbindt wil iedereen die aanklopt zo snel en goed mogelijk ondersteunen. Daarvoor werkt Monique graag samen met anderen. Om nieuwe ontwikkelingen bij te houden, om ten tijde van drukte snel te schakelen of om iemand te consulteren die een andere of betere klik heeft met een cliënt. Praktijk KindVerbindt werkt in onderaannemerschap samen met de deze partijen.

Ons team

Saskia Noach
Systeemtherapeut
Sietske van Iersel
Vaktherapeut Beeldend
Rouw en verlies therapeut
KIEScoach
Janneke Karelse
Medewerkster zorgadministratie
Max
Therapiehond
Monique van Hattum
Praktijkhouder
Systeem therapeut
Psychosociaal therapeut
Kinder en jongerentherapeut
Cognitief Gedragswerker i.o.
Alex van den Akker
Trainer weerbaarheid
Faalangst reductie
Anti-pest problematiek.
Geven van Rots en Water trainingen kind, jongeren en gezinnen.
Nancy Visser
Psychomotorisch therapeut (PMT)
Psychomotorisch Kindertherapeut (PMKT)
Jeannette Hanckmann
Praktijk ondersteuning en administratie