Psychomotorische therapie

Ik ben Eline Wijngaarden, 21 jaar oud. Ik ben 3e-jaars student PMT aan de HAN in Nijmegen. Dit schooljaar mag ik stage lopen bij Kindverbindt, dit is tot medio juni 2021. Ik heb hier enorm veel zin in!

Ik ben geboren in Limburg, maar woon al sinds m’n 3e in Best in Noord Brabant. Hier heb ik de middelbare school doorlopen, waarna ik in Eindhoven een MBO opleiding Sport en Bewegen heb gedaan. Hierna ben ik naar Nijmegen verhuisd om aan de HAN te gaan studeren. In mijn vrije tijd hockey ik bij Oranje Rood in Eindhoven en ook leef ik me graag uit in de sportschool (zeker nu vanwege Corona alle team sporten zijn stilgelegd).

Tijdens mijn MBO stages heb ik onder anderen 8 maanden in het speciaal onderwijs gewerkt en ook heb ik 6 maanden met ouderen mogen werken, steeds op het snijvlak van bewegen en gezondheid en met mensen die het lastig vinden om in de sociale maatschappij te leven.

Ik haal energie uit het helpen van anderen, de waardering die je hiervoor terug krijgt motiveert mij om mezelf te blijven ontwikkelen als psychomotorisch therapeut. Werken met mensen is wat ik altijd al heb willen doen en als stagiair bij Kindverbindt mag ik dat gelukkig drie dagen in de week doen.

Middels de beweging gerelateerde oefeningen wil ik graag een band opbouwen zodat we samen kunnen werken aan een fijne ontwikkeling! Ik kijk er naar uit om mij komend jaar verder te mogen ontwikkelen als psychomotorisch therapeut binnen Kindverbindt.